Skip to content Skip to footer

Der kan være mange grunde til at vælge parterapi. Nogle par kommer forbyggende, andre fordi tilbagevendende fastlåste konflikter fylder i relationen, og andre fordi de er uafklarede med om de vil blive sammen.

Alle par vil med tiden løbe ind i konflikter og uoverensstemmelser. Fakta er, at vi alle kommer til at såre hinanden i vores nære relationer.

Parforholdskonflikter er påvirket af den bagage vi har med fra vores barndom og tidligere oplevelser.

Konflikter rokker ved vores selvforståelse, og får os til at føle os forkertgjorte. At være ”forkert” er forbundet med skam. Det vi skammer os over er, at vi ikke er værd at elske som den vi er. Reaktionen kan være at vi trækker os, forsvarer, forklarer eller projicerer det som vi ikke vil tage ejerskab af over i vores partner.

Det skaber afstand til vores partner, når konflikter ender fastlåste og uforløste. Ved at forstå og genkende vores medbragte bagage, konfliktmønster, forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier får vi flere handlemuligheder til at håndtere og lære af de udfordringer vi støder på.

Samtalerne vil derfor handle om at forstå, udfolde og genkende den dynamik, der ligger bag jeres parforholdskonflikter.

Det kræver mod og villighed at kigge indad. Det interessante er, at mange af os har et ønske om forandring og opdager at forandringen sker, når vi står ved os selv på godt og ondt.

Parterapi kan være en hjælp hvis I fx:

  • Har svært ved at tale om jeres følelser, grænser og behov
  • Sidder fast i vrede, sorg eller mistillid efter utroskab
  • Oplever jeres konflikter er prægede af misforståelser, antagelser og magtkampe
  • Savner nærvær og intimitet

En session varer 90 min.

Adresse
Gersøvej 11
5450 Otterup

tlf.23881132
mail. ja@jaterapi.dk
cvr. 43509624

© 2024. All Rights Reserved.