Skip to content Skip to footer

Jeg er certificeret i Jytte Vikkelsøes parterapeutiske metode Den mytiske hårdknude og bruger metoden i de fleste af mine parterapeutiske forløb.

Jeg får løbende supervision af Jytte Vikkelsøe, der er ph.d. i socialpsykologi og forfatter til bogen ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”.

Grundpræmissen i den parterapeutiske metode er at lære at genkende, hvordan vi aktiverer hinandens sår. Det som Jytte Vikkelsøe i sin bog ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” kalder for den mytiske hårdknude.

Metoden går ud på at forstå, hvordan vi i parforholdskonflikter aktiverer indre uforløste barndomsoplevelser og skuffelser hos hinanden. Jeg vil hjælpe jer til at forstå den ubevidste dynamik der aktiveres, og som fører til uforløste og tilbagevendende konflikter, hvor I føler jer fastlåste.

Når vores sår er aktiverede, tror vi ofte vores partner er skyld i vores smerte. Ved at forstå, at partneren ikke er sår-skaberen, men er katalysator for aktiveringen, dvs. den der gør smerten synlig, er det muligt at ændre et fastlåst konfliktmønster. Min opgave er at hjælpe jer med at koble jeres smerte tilbage til det sted den er skabt.

Ved at forstå den indre konflikt der ligger bag jeres konfliktmønster kognitivt og emotionelt, vil det give jer frihed til at leve det liv I drømmer om.

For at sikre en fælles forståelsesramme vil jeg anbefale, at I før opstart af et terapiforløb i metoden har læst bogen ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” af Jytte Vikkelsøe. Bogen findes også som lydbog.

En session varer 90 minutter.

Jytte Vikkelsøe "Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte"

“Om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går gennem jeres mest fastlåste konflikter.” Gyldendal, august 2017

Adresse
Gersøvej 11
5450 Otterup

tlf.23881132
mail. ja@jaterapi.dk
cvr. 43509624

© 2024. All Rights Reserved.