Skip to content Skip to footer

Psykoterapi er samtaleterapi. Terapi støtter din personlige udvikling ved at have fokus på din opmærksomhed, så du kan skabe de forandringer du ønsker.

Livet er ikke problemfrit og vi kommer undervejs til at stå i situationer og kriser, hvor vi føler os særligt sårbare og kan have behov for hjælp til at forstå vores følelser, tanker, reaktioner og strategier.

Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Terapi er gavnlig for alle der ønsker en større forståelse af sig selv. Måske du har svært ved at mærke og sætte grænser, er stresset, har angst, har et lavt selvværd, har relationelle udfordringer, er i en eksistentiel krise – i det hele taget har følelsen af, at der er noget der forhindrer dig i at leve det liv du længes efter.

Gennem dialog undersøger vi sammen dine følelser, tanker, reaktioner, udfordringer og historie. Med afsæt i her og nu og i din personlige historie udfolder vi helt konkrete, aktuelle eller overordnede problemstillinger. I samtalerne har jeg også fokus på at øge din opmærksomhed på kropslige reaktioner. Kroppen giver adgang til sider af os selv, som vores bevidste sind ikke har adgang til. Sider som vi af forskellige grunde har lukket ned for – sider der rummer vores smerte og længsel.

Det kræver mod og vilje at kigge indad. Jeg vil støtte dig i processen. Det er en transformerende oplevelse når vi tør kigge dybt ind i os selv og accepterer os selv og vores historie på godt og ondt.

Du kan vælge mellem sessioner af 60 eller 90 minutters varighed.

Adresse
Gersøvej 11
5450 Otterup

tlf.23881132
mail. ja@jaterapi.dk
cvr. 43509624

© 2024. All Rights Reserved.