Individuel terapi

Livet er ikke problemfrit og vi kommer undervejs til at stå i situationer og kriser, hvor vi føler os sårbare i livet og har behov for hjælp til at finde fodfæste igen.

Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Måske du har svært ved at mærke dig selv, føler dig ensom, er stresset, har svært ved at sætte grænser, har kærestesorger, kan ikke finde mening eller finde din vej i livet.

Mit fokus i de terapeutiske samtaler er at øge din opmærksomhed på at lytte til og mærke dig selv. Uden den opmærksomhed kan du ikke skabe de forandringer, du længes efter.

Med afsæt i her og nu og i din barndom udfolder vi sammen helt konkrete og aktuelle problemstillinger eller overordnede problemstillinger, som du oplever gentager sig igen og igen.

Samtalerne vil primært foregå som en dialog. Det er dog ikke altid tilstrækkeligt kun at tale om det, som du oplever udfordrer dig, og jeg vil hjælpe dig til at øge din opmærksomhed på kropslige reaktioner. Kroppen giver adgang til sider af os selv, som vores bevidste sind ikke har adgang til. Sider som vi af forskellige grunde har lukket ned for. Sider der rummer vores smerte og længsel.

Det kræver mod og vilje at kigge indad. Jeg vil støtte dig i den proces. Det er en transformerende oplevelse, når vi tør kigge dybt ind i os selv og vedkender os selv og vores historie på godt og ondt.

Du kan vælge mellem sessioner af 60 eller 90 minutters varighed.